[O2FL] Czy do O2FL kombi 2013 pasują tylne lampy od wersji O

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • oppoooo12345
    Classic
    • 2015
    • 1

No nareszcie dziadek Mirek podesłał fotki. :P
    09.01 Borowa
  • szafolag
    Classic
    • 2013
    • 9

Witam!
    Właśnie uszkodziłem sobie poważnie lampę tylną w mojej służbowej O2FL kombi z 2013 r "z białymi środkami". Druga lampa też ma mały defekt. Znalazłem na popularnym portalu z ogłoszeniami komplet lamp w dobrej cenie i niedaleko, ale są to lampy "z czerwonymi środkami". Moje pytanie - czy te lampy będą pasowały? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
    umieć trzeba potrafić

Komentarz

• Enriquez
      RS
      • 2009
      • 7685
      • Superb III (3V3)

będą pasować
      Pozdrawiam
      Marcin

Komentarz

• piotrek_os
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8162
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez szafolag
        Właśnie uszkodziłem sobie poważnie lampę tylną w mojej służbowej O2FL kombi z 2013 r "z białymi środkami". Druga lampa też ma mały defekt. Znalazłem na popularnym portalu z ogłoszeniami komplet lamp w dobrej cenie i niedaleko, ale są to lampy "z czerwonymi środkami". Moje pytanie - czy te lampy będą pasowały? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
        kilka osób zmieniało w druga strone...tj z przed litu na te co masz ori... - więc pasują. Tylko ja jednak bym kupił te ori poliftowe. Przy sprzedaży auta będą Ci cuda wymyslac itp.
        Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• szafolag
          Classic
          • 2013
          • 9

Dzięki za info - porobię zdjęcia uszkodzeń kloszy i w razie co zgaszę wszelkie teorie spiskowe ewentualnych kupujących. Dorzucę do teczki w firmie z dokumentacją auta i będzie spokój. A tak w ogóle, to takie "z czerwonymi środkami" podobają mi się bardziej :P Chyba, że któryś z forumowiczów miałby do sprzedania prawą tylną lampę do O2FL kombi, bo w niej zdobiłem dziurę o średnicy 5 cm, jak się nadziałem na kant stolika przy parkowaniu w garażu.
          umieć trzeba potrafić

Komentarz

• LUKI
            RS
            • 2005
            • 5776

szafolag, 100pln i po problemie

btw
            ten 'czerwony środek' o którym napisałeś występuje w o2 przed liftem - wtedy nie było odblasków w zderzaku
            kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• szafolag
              Classic
              • 2013
              • 9

Witam ponownie - lampy FL już są w drodze. Tymczasem wystawiłem te uszkodzone - gdyby ktoś był szrotem zainteresowany - http://allegro.pl/skoda-octavia-ii-2...995424319.html .Dziękuję za pomoc
              umieć trzeba potrafić

Komentarz

Pracuję...